Holodeck Four

På åtta hjul.

leave a comment

Min plan att aktivera sig har fungerat. Idag var min andra träning med Ume Radical Rollers, Umeås eget roller derby-lag. Jag tycker det är jätteroligt, även om jag förmodligen ser helt galen ut. Svårt att hålla balansen, och jag har ju ingen styrka någonstans, totalt otränad som jag är. Jag har fått använda låneparet, ett par Riedell Volt, i size 8, men är helt klart sugen på att skaffa egna. Har surfat runt och blir helt virrig av alla saker, truckar, hjul, kulllager, skor och allt möjligt. Men, man lär väl sig med tiden. Köper ett par billiga för nybörjare och uppgraderar senare.

Eftersom jag och S turas om så kan jag inte åka hela tiden, så jag har fått klartecken på att införskaffa egna av maken. Det kan vara rätt skrämmande när man ser andra som är så mycket bättre på att åka, men jag hoppas att jag kommer få igång lite om jag har egna och kan träna hemma. Moonwalk med quadskates = awesome. Körde lite whip idag och det var kul, och jag älskar ju farten.

Nu hoppas jag bara att vi kan få nog med pengar så vi kan hyra lokal för inomhusträning, annars fryser vi snart ihjäl. Kom på stödfesten på verket, fredagen den 8/10!

Written by corpset

October 3rd, 2010 at 3:56 pm

Posted in Uncategorized